مشاوره تحصیلی - کودک - خانواده

وبلاگ شخصی کریم زنگنه ، کارشناس مشاوره و دانشجوی کارشناسی ارشد مشاوره خانواده - بازی درمانگر تخصصی کودک

مشاوره تحصیلی - کودک - خانواده

وبلاگ شخصی کریم زنگنه ، کارشناس مشاوره و دانشجوی کارشناسی ارشد مشاوره خانواده - بازی درمانگر تخصصی کودک

به سؤالات شک‌دار جواب ندهید

دانش‌آموزان در آزمون‌ها اغلب از سؤالاتی که در دو گزینه‌ی آن شک دارند، شکایت دارند. بسیاری دانش‌آموزان وقتی دو گزینه را حذف می‌کنند گمان می‌کنند کارشان راحت‌تر می‌شود و گزینه‌ی درست را زودتر پیدا می‌کنند؛ اما رویارویی با این سؤالات دشوارتر است زیرا وقتی دانش‌آموز از بین 4 گزینه، در انتخاب گزینه‌ی درست شک می‌کند می‌تواند به راحتی از آن سؤال بگذرد ولی حذف دو گزینه‌ی غلط کار را سخت‌تر هم می‌کند. در واقع حذف دو گزینه  و ماندن دو گزینه، به معنای رسیدن به پاسخ نهایی نیست. زمانی که دانش‌آموز بین دو گزینه شک داشته باشد، جواب دادن به صورت شانسی کاری اشتباه است. شما باید از جوابی که می‌دهید مطمئن باشید و بتوانید پاسخ درست را در میان گزینه‌های داده شده کشف کنید.
حال بهتر است بدانیم چگونه می‌توان کم‌تر با سؤالات شک‌دار در آزمون مواجه شد و همین‌طور هنگام برخورد با سؤالات شک‌دار یعنی سؤالاتی که از جواب آن مطمئن نیستیم، چه کار کنیم:
1- مهم‌ترین و بهترین راهکار برای مواجه نشدن با سؤالات شک‌دار، عمیق خواندن درس‌ها و هم‌چنین افزایش تست‌زنی است. وقتی درس‌ها را عمیق می‌خوانید و به جزئیات هم توجه می‌کنید، کم‌تر درباره‌ی آن‌چه بلد هستید، دچار تردید و شک می‌شوید.
هم‌چنین وقتی تست‌های زیادی تمرین می‌کنید با تیپ‌های مختلف تست آشنا می‌شوید و نحوه‌ی پاسخ به آن‌ها را یاد می‌گیرید.
2- در جلسه‌ی آزمون هنگام مواجهه با سؤالات شک‌دار، کنار آن بنویسید«ش» و جواب ندهید و از آن سؤال عبور کنید. سپس در خانه بررسی کنید که آیا شک شما درست بوده است یا نادرست. بعد از چند آزمون متوجه خواهید شد که نسبت به سؤالات شک‌دار در درس‌های مختلف چه واکنشی داشته باشید. 
 
منبع: مجله آزمون کانون فرهنگی آموزش قلم چی شماره 81 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد